Rengøring af bil

Der er bare ikke noget være end en beskidt bil. For hvis først bilen er blevet beskidt, så er der som om det på magisk vis sker det, at der kommer mere og mere af samme.

Eksempelvis kan det være børnene der lige kommer til at tabe en kiks på sædet eller noget andet helt uskyldigt. Og de fleste børn har det nok som os andre. Hvis der er beskidt i forvejen. Så tager vi det ikke så højtideligt om der lige ske et "uheld" mere. Og før du har set dig om, så er der møgbeskidt og helt uoverskueligt. 

bil rengøring

Bil rengøring, vi har alle lyst til at komme ind i en ren, lækker og duftende bil. Det øger køreglæden for de fleste. For ikke at tale om hvordan det er, hvis man skal have gæster, kunder eller for slet ikke at tale om svigermor med i bilen. Så er det rart at kunne vise en ren og lækker bil frem ikke også?

sæderens

Bilsæder kan virkelig være genstridige, at få gjort rene når de først er blevet beskidte. Derfor har jeg også fået fat i nogle ret geniale værktøjer til netop sæderens.

Jeg kan simpelthen støvsuge bilsæder med vand. Det betyder for dig, at hvis du får lavet sæderens her ved mig, så kan jeg få selv de meste genstridige og møgbeskidte sæder renset for dig. Ofte bliver folk faktisk ret overraskede over hvor rene sæderne kan blive.

Og så er det jo en fornøjelse at sætte sig ind på et rent og lækkert sæde, hvor du ved der ikke ligger bakterier fra de sidste 15 franske hotdogs, 4 colaer mv. 

Det er ligesom bare noget sjovere, at vide der er rent når man sætter sig. 

indvendig rengøring af bil

Kender du det, med at man har tabt noget mad, eks et pølsebrød med ketchup (selvfølgelig med groft brød, vi er jo moderne) ned imellem sæderne? Det skete imens du lige var ved at køre på en meget trafikeret vej. Og så ringede telefonen også.

Og du nåede lige at tænke, det skal jeg have ud af bilen, inden det sætter sig fast og blive ulækker.

Nu er der så gået 14 dage eller rettere der er nok gået nogle måneder, for du har faktisk glemt det igen.

Levende? Ja, det kan man vist godt sige det er og det sidder super godt fast og et sted hvor du ikke lige kan komme til med støvsugeren. 

Jeg har et par tricks i ærmet. Jeg har nemlig igennem årene udviklet forskelige special værktøjer som gør, at jeg kan støvsuge og lave indvendig rengøring af bilen til en leg.

Eller det er i hvertfald noget nemmere end, at du selv skal gøre det. Og jeg kan ofte komme til selv de mest umulige steder bagved sæderne, under sæderne unden at jeg skal skille det hele ad.

Leder du efter bilpleje kolding, så book en tid her

About the Author Peter Gram

1 comment
Cecilie Wenningstedt says May 5, 2020

Hej. Hvad tager i for indvendigt klargøring/rengøring af en Mercedes ML 320? Køber den brugt (ved forhandler) men den er ikke rengjort og det vil jeg gerne have gjort.

Comments are closed