Blog om bilpleje

Der har været en del spørgsmål som vi har svaret på igennem årene. Derfor har vi valgt at skrive lidt om dem her:

Mine anbefalinger til god bilpleje

- Set fra min mangeårige erfaring med autopolering


Hvis du er bilejer, så kender du sikkert til det med at det koster ret mange penge at have bil i Danmark. Jeg har selv bil, så jeg vil godt at der nemt kan komme uforudsete regninger, på reparationer, service.

Undervognsbehandling

Hvad der oftest er mange der glemmer, er værditabet på bilen. Bilen holder som bekendt ikke for alt evighed. En af faktorer der gør at bilen ikke holder for evigt er rust. Derfor tilbyder vi som en del af vores bilpleje, at du kan få undervognsbehandlet din bil. Vi har nøje udvalgte samarbejdspartnere som vi ved udfører et godt arbejde og et kvalitetsarbejde. 

Bilpleje

En anden og yderst vigtig ting, når det gælder din bils levetid og derved hvor stor en værdiforringelse den måtte få i din tid er lakken på bilen. Lakken er yderst vigtig for at din bil ikke ruster i løbet af kort tid. Og det giver selvfølgelig sig selv, der er en grund til at man lakere en bil. Det er fordi lak virker super godt til at beskytte bilen i mod rust.

Men lakken er ikke bedre end den vedligeholdelse den får. Lakrens er en af de ting, der er med til at beskytte lakken imod alle de fremmedelementer den møder på sin vej. Også polering af lakken har stor indvirkning på hvor godt lakken holder igennem bilens tid.

Lak der skinner efter polering

Behøver jeg at sige mere? De fleste der har set en bil ved en forhandler, hvor forhandleren lige har givet bilen en polering. Det er et fantastisk syn Det er faktisk en af de ting vi ofte hjælper forhandlere med. Vi er meget stolte over, at de lokale bilforhandlere overlader den vigtige opgave det er at holde deres nye og brugte biler poleret.

Klargøring

Bilforhandlerne kender udemærket værdien af en perfekt klargjort bil. En bil der har fået en polering og er blevet rengjort udvendigt og indvendigt sælger bare næsten sig selv.


Niels Bohrsvej 7
6000 Kolding
Telefon: +45 27 64 71 17
gmy@gmy.dk

CVR-nr.: 36 10 89 40

Følg os på Facebook

GMY tilbyder:

Indvendig rengøring

Sæderens

Fjerne lugt i bilen

Vask af bil

Rensning af alufælge

Bilpolering

Lakforsegling

Coating bil