Klargøring af bil

Klargøring af bil er nok det vi arbejder med allermest på vores værksted. Uanset om det er nye eller brugte biler, så er det bare en god gerning og det er noget af det bedste du kan gøre for din bil. Bilen elsker det 🙂 

Udover at din bil værdsætter det, så kan jeg ofte se, at når bilejeren kommer og henter bilen igen. Så kommer der næsten altid et kæmpe smil på læben.

Hvorfor?

Uden tvivl fordi det er som, at få en ny bil igen. Bare uden du behøver at skulle ud og låne penge en masse penge i banken til en ny bil. En klargøring kan gøres til en meget lavere pris. Glæden er dog "næsten" den samme. 

Og for mig rent fagligt og professionelt er det også en stor tilfredsstillelse, at se mit arbejde bliver værdsat.

klargøring af bil kolding

Ja, det er i kolding vi arbejder, dvs at for dig, der bor i kolding og omegen, er det super nemt lige at få klargjort bilen uden at skulle udenbys.


klargøring af bil vejlevej kolding

Der har været nogle som har spurt om jeg er holdt med klargøring på vejlevej. Ja, det er jeg. Det begyndte helt enkelt at knibe med pladsen. Det kræver en hel del maskiner og andet værktøj efterhånden.

dækskrifte

En af de ting der også fylder meget er dækskifte. Flere og flere får skiftet dæk her i værkstedet. Jeg tror det handler om, at med de nyere og mere moderne biler er kravene faktisk er begyndt at være ret høje og indviklede for de fleste at holde styr på. Det er ikke længere samme dæktryk på alle eller samme moment hjulene skal spændes med.

Jeg er i hvertfald glad for, at jeg har min faglige baggrund og min databaser jeg kan slå op i når jeg skifter hjul.

Leder du efter bilpleje kolding, så book en tid her

About the Author Peter Gram