Bilpleje kolding

Vi er ofte blevet spurgt om vi kun har kunder fra kolding. Og ja, det er klart den overvejende del af vores kunder der kommer fra kolding. Måske derfor jeg en dag hørte en der omtalte os som byens bilpleje i kolding. 

Er det så hele sandheden?

Nej det er det faktisk ikke. Vi har også kunder der kommer længere væk fra. Vi har nogle der kommer fra vejle og får deres bil poleret og klargjort her ved os.

Det skal også siges, at vi har nogle der kommer med deres bil fra horsens, vejle, vejen, fredericia for, at få deres bil poleret og rengjort.

Bilpleje priser

Nogle gange høre vi om kunder der har været lidt forsigtige med, at kontakte os. Fordi de tænker det er meget dyrt, at få rengjort og poleret deres bil. Det høre vi oftest om bagefter, når de ser hvad de får for deres penge. "wow" efterfulgt med at stort smil på læben er slet ikke ualmindeligt hos os.

Og at vi også får gode anmeldelser på Facebook, Google er vi kun meget stolte af. 

Klargøring til salg

Klargøring er noget af det vi laver allermest. Det er især bilforhandlere der i høj grad bruger os til rengøre og lave en polering af de biler de får ind i deres butikker. Det gælder både nye og brugte biler.

Bilforhandlerne er meget beviste om hvad det betyder for salgsprisen på en bil, at de har fået en polering og en god bilpleje.

Og der er ingen tvivl om at mange private, der sætter deres bil til salg opnår en højere pris og et nemmere salg af deres bil, når deres bil lige er kommet til at skinne. Det er bare langt mere attraktivt for en ny bilejer at købe netop den bil.

Jeg har nogle gange oplevet, at folk faktisk forelsker sig i deres bil og fortryder et salg når de først har prøvet at få den rengjort indvendig og udvendigt, samt fået bilen poleret. Så ved jeg vi har lykkedes 🙂

Leder du efter bilpleje kolding, så book en tid her

About the Author Peter Gram