Hos GMY Dæk og klargøring får du altid en super service og kvaliteten i arbejdet er altid i top, også på de dårlige dage.

GMY kan (næsten) alt

Vi tilbyder et bredt udvalg af bilpleje indenfor bl.a.
- Indvendig rengøring af bilen
- Sæderens bil
- Fjerne lugt i bilen
- Bilvask indvendig og udvendig rengøring
- Fælg rens
- Polering af bil
- Lakrens og forsegling
- Coating

Alle opgaver udføres nøje og omhyggeligt for, at sikre kvaliteten aldrig afviger, på den måde opretholder vi vores høje kundetilfredshed og vi oplever en høj arbejdsglæde hos medarbejderne som en sidegevinst

Hos GMY dæk og klargøring sætter vi stolthed i vores ihærdighed for, at udføre et tilfredsstillende arbejde.

GMY nørderne


Vores passion er, at se en overflade skifte fra noget, der er trist og kedeligt, til en ny og skinnende glat overflade, hvor ikke engang insekter kan få fodfæste, og alt almindeligt snavs kan skylles væk med en simpel haveslange.

Hvor mange autopleje-centre gennem årene har indarbejdet en blind kærlighed til et bestemt og sikkert udmærket produkt, arbejder vi løbende på at finde produkter, der overgår vores nuværende produkter.

Markedet for bilpleje produkter er evigt skiftende, og der dukker hele tiden nye og bedre produkter op. Dette sikrer, at vi altid er med på forreste række når det gælder bilpleje og det holder vores leverandører beskæftiget.

GMY nørderne (fortsat)


Heldigvis er vores leverandører også nørder og de elsker vores interesse for bilpleje produkter og det at vi vil give bilejerne den bedste service til deres bil. Uanset om det gælder rensning af vinyl, læder eller polering af forlygterne på din bil

Niels Bohrsvej 7
6000 Kolding
Telefon: +45 27 64 71 17
gmy@gmy.dk

CVR-nr.: 36 10 89 40

Følg os på Facebook

GMY tilbyder:

Indvendig rengøring

Sæderens

Fjerne lugt i bilen

Vask af bil

Rensning af alufælge

Bilpolering

Lakforsegling

Coating bil