Blog om bilpleje

Bilpleje kolding

Din bils lak udsættes regelmæssigt for vask og vejrforhold der forringer kvaliteten af dens glans, Dette skyldes mikroskopiske ridser i lakken, hvilket gør dens overflade en anelse ru, og derved sænker dens glans, her kan skidt og snavs også nemmere sætte sig.

GMY dæk og klargøring arbejder til dagligt med bilpleje i kolding og kan genskabe et showroom glans ved, at reducere disse ridser, så lakken bliver så glat og skinnende som da du så bilen for første gang og satte dækkene på asfalten.

Byens bilpleje kolding

- Bliver vi kaldt af nogle kunder - Selv kalder vi og GMY dæk & klargøring og vi gør alt inden for bilpleje

Lakrens

Ved hjælp af en 3-trins maskin polering hvor hvert trin langsomt fjerner mikroskopiske ridser fra lakkens overflade. Resultatet er permanent og vil ikke falme som en helt ny overflade der er blevet oprettet i lakken.

Klargøring

Mens nogle bilejere blot ønsker, at genoprette bilens udseende, i stedet for, at bruge penge på en ny bil, så ønsker andre bilejere at sælge deres bil nemmere og hurtigere eller til en større fortjeneste. 

En bil med et showroom glans og ubesmittet lak, vil være langt nemmere at sælge, og til en rimelig pris, end en bil af samme alder, som har mistet sin glans og ser en smule træt ud.

Bilpolering

Er velegnet til, at fjerne ridser i overfladen så den føles glat, at røre ved. Disse svage ridser vil langsomt forsvinde i takt med poleringen skrider frem, men kun hvis de ikke er trængt ned til bilens grundfarve. Hvor der er dybere ridser, du tydeligt kan mærke med fingeren, vil en lakreparation være nødvendig.

GMY dæk og klargøring

Vi sætter altid en ære i, at du som kunde er tilfreds med den bilpleje vi levere til dig og din bil. Derfor har vi ofte en grundig dialog og afklaring om hvad du og din bil har af ønsker til bilpleje

bilpleje kolding ved gmy daek og klargoering

Niels Bohrsvej 7
6000 Kolding
Telefon: +45 27 64 71 17
gmy@gmy.dk

CVR-nr.: 36 10 89 40

Følg os på Facebook

GMY tilbyder:

Indvendig rengøring

Sæderens

Fjerne lugt i bilen

Vask af bil

Rensning af alufælge

Bilpolering

Lakforsegling

Coating bil