Polering af bil pris

Vi er ofte blevet spurgt om hvad prisen er for polering af bilen. Hvilket giver super god mening. De fleste af os vil jo gerne lige vide hvad, prisen render op i inden vi bare hiver varerne ned fra hylden. 

Og svaret, ja det er ikke helt sort/hvidt, for det kommer an på hvor stor din bil er, om hvad det helt præcist er for en polering du vil have på din bil og om du vil have eksempelvis lakforsegling af bilen. 

lakforsegling ny bil pris

Det kan være godt at give bilen en lakforsegling efter, at du har fået den poleret også selvom det er en helt ny bil.

Et gammelt ordsprog siger, "det er nemme at holde rent end, at gøre rent" Det gælder også med lakken på din bil. Når du først har givet bilen en lakforsegling fra starten, så er din bil godt beskyttet imod vind og vejr fremadrettet. 


keramisk coating bil pris

keramisk coating af bilen, er også en mulighed. Det er lidt i samme kategori som en voks eller lakforsegling. Jeg giver dig gerne råd til præcis din bil, bare giv mig et kald. 


klargøring af bil pris

Står du overfor at skulle sælge din bil. Så vil jeg klart anbefale en professionel klargøring af din bil. Der er en grund til at alle bilforhandlere bruger tid og penge på, at få klargjort bilen.

Det er simpelthen en helt anden "shine" som bilen står frem med. Og det ved bilforhandleren. Han ved, at bilen nemt stiger meget mere i prisen end prisen for klargøring af bilen. 


polering af bil pris kolding

Nu er det jo kolding, hvor jeg har mit værksted. Helt nøjagtigt Niels Bohrsvej 7
6000 Kolding. Derfor kommer langt de fleste af mine kunder derfra.

Efterhånden som årene er gået, har jeg også kunder fra de omkringliggende byer, vejle, fredericia, vejen. Plus jeg har flere bilforhandlere der bruger mig til at polere deres nye og brugte biler.

autopoleringvejlevej.dk

Hvis du tænker, har dit værksted ikke heddet noget andet? Så er svaret jo, det hed autopolering vejlevej. Jeg har dog ændret navnet efter at jeg flyttede til nye og bedre lokaler. Så der er plads til lidt flere biler og dæk. 

Leder du efter bilpleje kolding, så book en tid her


About the Author Peter Gram