Skift af dæk

De moderne biler stiller større krav til dækskifte og vejgreb. Derfor er det vigtig, at holde sig opdateret på hvad der sker af ændringer såvel tekniske som lovmæssige forandringer.

Det er noget vi har meget fokus på og derfor investere vi i både værktøj, teknisk udstyr og kurser indenfor vinterdæk. Vi følger med i test af dæk og ikke mindst vinterdæk test. Vi har også meget fokus på hvad der sker af regler for vinterdæk og sommerdæk.

Er du i tvivl om du har det rigtige dæktryk kan vi hurtigt hjælpe dig med at afgøre hvad der er det rigtige dæktryk for din bil.

Skift dæk hos GMY

Uanset om det handler om skift til vinterdæk eller om du bare har et spørgsmål om hvornår man skifter til vinterdæk eller sommerdæk så hjælper vi gerne med rådgivning.

Du kan ofte spare 15-20% ved, at bruge os frem for store dækvirksomheder. Hvor meget du kan spare på vinterdæk, sommerdæk eller alufælge, kan du få at vide, når du kommer forbi vores værksted med din bil. Så er vi sikre på at du får den rette vejledning om skift af dæk. 

Skift dæk

Hos GMY dæk og klargøring har vi valgt, at tilbyde kunderne at få skiftet dæk til utrolige priser. Vi bruger kun de kendte mærker, hvor vi kan stå inde for sikkerheden og kvaliteten.

Vinterdæk på en bil er alt afgørende for, at føreren og andre trafikanter kan være i sikkerhed på vejene. Kvaliteten skal man naturligvis ikke gå på kompromis med.

Så slå på tråden, og få et super tilbud på skift af dæk uanset om det er vinterdæk, sommerdæk eller bare nye flotte fælge

Vi har som noget nyt, lavet et booking system, så det nu er endnu nemmere for dig, at finde ud af hvornår vi har en tid ledigt. Så spare du tid på at ringe forgæves.

Niels Bohrsvej 7
6000 Kolding
Telefon: +45 27 64 71 17
gmy@gmy.dk

CVR-nr.: 36 10 89 40

Følg os på Facebook

GMY tilbyder:

Indvendig rengøring

Sæderens

Fjerne lugt i bilen

Vask af bil

Rensning af alufælge

Bilpolering

Lakforsegling

Coating bil